En toen was het even stil op de blog…

We reizen nu in Nieuw Zeeland in onze campervan van noord naar zuid. Onze campervan is een superklein huisje op wielen dat alles heeft: een bank, een stoel, tafel, aanrecht, afwasbak, koelkast, fornuis, wc en een douche. We tuffen lekker rond door dit prachtige land. Het is net lente aan het worden en we kunnen gelukkig vaak van de zon genieten. Na een prachtige reis over het noorder eiland zijn we nu alweer een aantal dagen op het zuider eiland, waar de natuur zowaar nog mooier en net zo afwisselend is.

Geen uitgebreid reisverslag deze keer maar wel heel wat nieuwe foto’s online van Chile en New Zealand. Omdat we rond reizen in een camper en meestal geen stroom hebben, wordt er even minder geblogged. Dit maken we later wel weer goed. Voor de liefhebbers zijn we nog steeds te volgen door onze berichten op Twitter en Facebook. Dit zijn dezelfde berichtjs die je in de rechter kolom op de voorpagina van de blog kan lezen.

Even wat minder verhalen maar maak je geen zorgen, wij vermaken ons prima. En dit geeft jullie dan kans om bij te lezen…

2 thoughts on “En toen was het even stil op de blog…

 1. wat een super reis tot nu toe en wat goed dat jullie zo goed zijn in het uitzoeken wat jullie willen doen en zien zeer indrukwekkend. Ik vind ook heel leuk om te lezen wat jullie allemaal eten en koken! nog veel plezier gen groetjes jet

 2. Hoi reizigers

  Dat is toch wel even luxe zo’n huisje met alles erin.
  Wij zitten ook nog in ons huisje ( caravan) aan de Moezel.
  En genieten van wijn , natuur, en alle leuke dingen.

  Veel plezier

  groeten peter en margriet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *