New year, new blog

Ruim vijf jaar geleden zijn we terug gekomen van een super vette wereldreis. Maar daarna werd het stil op onze blog. Misschien af en toe nog een tweet of een foto, maar dat was het dan. Afgelopen week hebben we niet stil gezeten en de blog een volledige facelift gegeven. Naast de stukjes van onze wereldreis hebben we foto’s en de routes van 11 jaar samen reizen toegevoegd.

Met veel plezier kijken we terug op onze reizen en genieten nog altijd van de foto’s. Wanneer we het op een rijtje zetten zijn we zelfs haast onder de indruk 😉 Chili, Bolivia, Peru, India, Nepal, Noorwegen, Zweden, Indonesië, Maleisië, Singapore, Portugal, Verenigde Staten, Costa Rica, Panama, Peru, Bolivia, Paraguay, Brazilië, Argentinië, Chili, Nieuw Zeeland, Australië, Indonesië, Maleisië, Cambodja, Vietnam, Laos, Thailand, Maleisië, Indonesië, Singapore, Engeland, Marokko, Myanmar, Thailand, Portugal,  Sri Lanka en Japan. En uitgekeken en uitgereisd raken we nog lang niet! Er is goed nieuws dit jaar gaan we weer een paar maanden genieten in Azië. Welke landen precies is nog niet bekend. We denken nu aan Indonesië (Sumatra en Papua), Taiwan en Japan.

Voor ieder die vanuit zijn luie stoel wil mee genieten, kan de foto’s op onze blog bewonderen.

2 thoughts on “New year, new blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *